BLISTAVO I STRANO PDF

Blistavo I Strasno [Bekim fehmiu] on *FREE* shipping on qualifying offers. published in beograd, former Yugoslavia. Description. Uspomene Bekima Fehmiua čitaju se kao dokumentarni roman. Prvom knjigom ovaj čuveni jugoslovenski glumac tada se vratio u javni život posle. Blistavo i strasno/Bekim Fehmiu. 3 likes. Book. Blistavo i strasno/Bekim Fehmiu . Privacy · Terms. About. Blistavo i strasno/Bekim Fehmiu. Book. 3 people like.

Author: Akitilar Daihn
Country: Anguilla
Language: English (Spanish)
Genre: Art
Published (Last): 13 September 2014
Pages: 172
PDF File Size: 1.93 Mb
ePub File Size: 2.33 Mb
ISBN: 638-3-86421-587-7
Downloads: 90737
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Jutaxe

Nakon tri godine, porodica se iz Skadra, iz Albanije, seli u Prizren, na Kosovo. Tako je kasnije svoj nadimak uzeo za prezime.

Mazlum me opominje da prestanem. Prilazi i Hili baka — p. Hili na sav glas grdi Mazluma.

Ja u sebi likujem. Dim od nagorele vate, dok me tata lupa po obrazima, ulazi u nozdrve i ja se zagrcnem. Gledam nada mnom njihova zabrinuta lica. Postepeno dolazim k svesti.

  ASEO PERINEAL EN EL PARTO PDF

Maze me, ljube i grle. Ujka Strao, koji sedi malo dalje kao krivacgleda me popreko. Samo je on znao da se pretvaram.

Fehmiu, Bekim 1936-2010

Idi kod Bajram – tade i kupi lopticu od kokica i lilihip. Opirem se svom snagom. Diji ne dozvoljavaju da ga sahrani sa albanskom zastavom. Kasnije su nas uvodili po razredima, na isti ulaz, ali uvek razdvojene.

Blistavo i strasno: Bekim Fehmiu: : Books

Tih godina “u letnjem bioskopu, iza Bategledao sam film Ludost srca. Predstava mi se mnogo dopala. Mislim da ga je Besa kupila. Naglo otvaram staklena vrata salona u prizemlju.

Na gornjem spratu otvaram vrata sobe moje sestre. Pogled mi pada na krevet.

Na krevetu se nalazi telo pokriveno belim platnom. Lagano uz maksimalnu emocionalnu napetost, prilazim krevetu i polako otkrivam lice.

I to je obavio. Ulogujte se Pretplatite se.