Katangiang ekonomikal ni kapitan tiyago - Ni kalau laki kau tau mati aku malay cheating wife - 1

Ni kalau laki kau tau mati aku malay cheating wife - 1 - Katangiang ekonomikal ni kapitan tiyago

Ni kalau laki kau tau mati aku malay cheating wife - 1 1

Mereka percaya dengan kertas kerja yg kita buat dan insyaallah tahun ni akan bermula projek secara offline dan paling tak sabar nantikan produk2 terbaru fame cosmetics.

Ni kalau laki kau tau mati aku malay cheating wife - 1 2

Orang perempuan nikalau takda kawan2 yg nak dengar masalah peribadi boleh je cerita kat adik2 kakak2 makbapak problem orang sekarang ni masa bercinta bukan main pandai takda masalah bila dah kawin ada masalah rumahtangga tak nak pulak sharecerita kat keluarga lebih rela cerita kat social media kdg2 family bukan nak masuk campur.

Ni kalau laki kau tau mati aku malay cheating wife - 1 3

Aku tak paham la netizen bodoh ni sibuk sangat hal tepi kain laki bini orang sampai laki dia kerja apa gaji berapa rumah besor dapat duit dari mana eh nak je aku maki netizen sibuk gini busuk hati agaknya pergi la cuci hati tu bodoh sibuk sangat hal orang sampai kau tak perasan tepi kain kau sendiri koyak kan aman kalau ambik tau.

Ni kalau laki kau tau mati aku malay cheating wife - 1 4

Anak2 ni kan biasa lah kau time berkecah2 nak mengecat rumah tu diaorang pon sibuk lah jugak nak menolong well fitrah dierang anggap tu aktiviti menyeronok kan boleh main2.

Ni kalau laki kau tau mati aku malay cheating wife - 1 5

Span classnews_dt08012017spannbsp018332apa yang best nya pasal mrsm ni berhantu kena buli hahaha taktak berhantu tu tak tapi memang kena tahu la kan dimana je kita berada syaitan pun mesti lah ada di mana mana jugak.

Ni kalau laki kau tau mati aku malay cheating wife - 1 6

kalau aku pergi penang port yang wajib singgah memang mee sotong ni lah sebab selalu aku pergi dengan suami je tak pon dengan family mertua.

Ni kalau laki kau tau mati aku malay cheating wife - 1 7

Kitorang jalan luar hotel ada masjid dan ada shopping complex saja la buang masa semalam malam kang baru nak g pasar malam and nak makan menengok kehidupan orang medan ni macam mana.

Ni kalau laki kau tau mati aku malay cheating wife - 1 8

Fuhhh menjadi jugak surprise birthday aku buat untuk husband ni cuak gak takut tak jadi sebab aku ni dah ah jarang menipu dia kalau tipu pon kejap je mesti kantoi.

Ni kalau laki kau tau mati aku malay cheating wife - 1 9

Kemain nak bagi tips kat orang macam dapur kau grand sangat kahkahkah takde lah aku suka je nak share ngan orang share kat dalam blog sendiri bila bosanbosan baca balik teringat kisah ni haha.

Ni kalau laki kau tau mati aku malay cheating wife - 1 10